• Αρχική
  • Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων

Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων

H εταιρεία μας δίνει λύση και στο άγχος του διλήμματος των καταναλωτών τι γίνεται σε περίπτωση που το προϊόν που αγόρασα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου , τι μπορώ να κάνω ; μπορώ να το επιστρέψω ; η απάντηση μας είναι , ναι, εύκολα και απλά σύμφωνα με τους παρακάτω όρους

Πολιτική Επιστροφών

Για τυχόν λάθος εκτέλεσης της παραγγελίας σας εφόσον μας ενημερώσετε το moto-accessories.gr εγγυάται την αντικατάσταση, εξυπακούεται οτι όλα τα μεταφορικά επιβαρύνουν την εταιρία μας και όχι τον πελάτη.

Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής προϊόντος είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον υπεύθυνο παραγγελιών οπού συμφωνείτε ο τρόπος αποστολής του προϊόντος με τόπο παράδοσης την έδρα μας, συνοδευόμενο με τα σχετικά έγγραφα, αποστολής και αγοράς (Δελτίο Αποστολής / Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ) και σε διάστημα εντός (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής . Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή το προϊόν να είναι άθικτο να έχει την αρχική συσκευασία άθικτη να μην έχει χρησιμοποιηθεί η τοποθετηθεί.

Έξοδα αποστολής & Ευθύνη του αγοραστή

Ο πελάτης έχει την επιλογή να μην αποδεχτεί την παραλαβή αν η συσκευασία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά.

Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, το moto-accessories,gr δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του αγοραστή .

Τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Εξυπακούεται ότι σε τυχόν λάθος αποστολής από το moto-accessories, όλα τα μεταφορικά επιβαρύνουν την εταιρία μας και όχι τον πελάτη.

Όροι Επιστροφής

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος από τον πελάτη προς την Saviids moto accessories, συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία μας.

1. Επιστροφή μη-ελαττωματικού προϊόντος

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή το προϊόν να είναι άθικτο να έχει την αρχική συσκευασία άθικτη, δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, να μην έχει χρησιμοποιηθεί η τοποθετηθεί, συνοδευόμενο με τα σχετικά έγγραφα αποστολής και αγοράς (Δελτίο Αποστολής / Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ) και σε διάστημα εντός (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Στην περίπτωση που επιστραφεί στην Saviids moto accessories, οποιοδήποτε προϊόν το οποίο δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, αυτό θα επιστρέφεται πίσω στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τον ίδιο.

2. Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος
Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, αποστέλλεται από εμάς κατευθείαν στον κατασκευαστή/αντιπρόσωπο για έλεγχο, επιδιόρθωση ή αντικατάσταση. Η επιστροφή αναλωσίμων όπως ενδεικτικά: ανταλλακτικά εξαρτήματα, καλώδια/αντάπτορες, μπαταρίες, διακόπτες ,φλας , λάμπες κλπ. δεν γίνεται δεκτή

Εγγύηση προϊόντος *

Το moto-accessories,gr είναι υποχρεωμένο να τηρεί στα επώνυμα είδη τους όρους εγγύησης που δίνει ο εκάστοτε κατασκευαστής η αντιπρόσωπος και να διευκολύνει ως ενδιάμεσος, αποστέλλοντας στον κατασκευαστή/αντιπρόσωπο για έλεγχο, επιδιόρθωση η την αντικατάσταση  τυχόν ελαττωματικού προϊόντος σύμφωνα με τους ορούς εγγύησης.

* Εφόσον το προϊόν καλύπτεται από εγγύηση κατασκευαστή με απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς με τα συνοδευτικά έγγραφα της εγγύησης .

Διαδικασία Επιστροφής

1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα κατάλληλο κουτί για την αποφυγή οποιασδήποτε ζημιάς κατά τη μεταφορά.
2. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται με τα σχετικά έγγραφα, αποστολής και αγοράς (ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ )

3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω ταχυμεταφορών/courier η με τα ΕΛΤΑ, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών.
4. Η διεύθυνση στην οποία θα σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:
Saviids moto accessories Δοϊράνης 95 Καλλιθέα ΤΚ 17672 Τηλ. 210 9560760

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε συστημένη αποστολή των εμπορευμάτων πίσω σε μας, ειδικά αν η αξία των προϊόντων είναι μεγάλη. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την ευθύνη για τα επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται ή καταστρέφονται κατά τη διαδρομή της επιστροφής.
Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής του προϊόντος, το moto-accessories.g δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους που προήλθε κατά την μεταφορά ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του αγοραστή , καθώς και ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι Τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και αποδίδεται απευθείας από τον πελάτη στη εταιρία courier η ΕΛΤΑ κατά την αποστολή.

Παράπονα

Για την εταιρεία μας, η άποψη και οι υποδείξεις των πελατών μας για τα προϊόντα, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τις υπηρεσίες μας λαμβάνονται υπόψη και είναι πολύτιμα για την εξέλιξη και την βελτίωση μας.

Στόχος του moto-accessories,gr είναι η όσο το δυνατόν άμεση και ομαλή διευθέτηση κάθε περίπτωσης παραπόνου, για το λόγο αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Προστασία Δεδομένων

Προστασία Δεδομένων

Ασφαλή & κρυπτογραφημένη σύνδεση SSL

Δικαίωμα Επιστροφής

Δικαίωμα Επιστροφής

Εντός 15 ημερών (από την ημέρα παραλαβής)

Επιβράβευση Πελατών

Επιβράβευση Πελατών

-5% έκπτωση στην επόμενη αγορά σας!